Steeds meer retailers kiezen ervoor om geen cash meer af te storten bij een bank of geldautomaat. Ze willen geen risico’s lopen als het ook simpel en veilig kan. En voor de kosten hoef je het niet te laten. In sommige gevallen is het zelfs goedkoper. Brink’s geldtransport is gelukkig zo geregeld. Je meldt je in een paar minuten aan als klant. Vervolgens kan je in het klantportal het transport eenvoudig inplannen.

Geld- en waardetransport is onze expertise. Al 160 jaar. We halen je sealbag op en brengen je cash naar een van onze telcentrales. Al die tijd is jouw omzet veilig en verzekerd. Binnen twee werkdagen staat het al op je rekening.

De belangrijkste voordelen? Je voorkomt dat je teveel cash in je zaak hebt. En je hoeft niet meer met je omzet over straat. Dat is natuurlijk een stuk veiliger. Afstorten gebeurt doorgaans met z’n tweeën, dus als dat niet meer nodig is, levert dat flinke tijdwinst op. Tijd die je ongetwijfeld liever aan je klant besteedt. Ook wisselgeld bestellen is heel eenvoudig via het klantportal. We nemen het meteen voor je mee.