Ga jij nog steeds met je cash omzet over straat? Een risicovol klusje dat je jezelf en je medewerkers liever wilt besparen. Gelukkig kan het een stuk veiliger en praktischer. Binnen 10 minuten kun je je online aanmelden bij Brink’s. Geldtransport inplannen is vervolgens in één tel geregeld.

Brink’s geldtransport werkt heel simpel. Je meldt je online aan voor Brink’s Collect of Brink’s Collect. Dat kan in een paar minuten. Nadat je je contract getekend hebt krijg je direct toegang tot het klantportal Brink’s 24Seven. Je kan dan bijvoorbeeld heel makkelijk wisselgeld bestellen of facturen downloaden.

Arthur Meijs, Centraal Museum Utrecht:
‘De kassa’s zijn niet te vol, er wordt minder geld verplaatst en we hoeven niet meer naar de bank. Dus alles rondom cash is met Brink’s een stuk veiliger geworden.’

Geldtransport loont

In Nederland rijden honderden geldwagens van Brink’s naar winkels, restaurants, musea, hotels, tankstations en nog veel meer. Wist je dat je voor minder dan twee tientjes al een geldwagen voor de deur hebt? Vergelijk dat eens met de bankkosten en de tijd die je nu kwijt bent als je cash gaat afstorten…

Geldtransport kent vele voordelen. Allereerst de veiligheid van je mensen, dat staat voorop. Praktisch is het ook. Als je wisselgeld nodig hebt, nemen we dat met het eerstvolgende transport mee.