Brasserie De Steiger ontvangt in Utrecht Papendorp dagelijks medewerkers van de bedrijven om hen heen voor lunches en borrels. Zo werd de brasserie ook uitgenodigd om deel te nemen aan de pilot voor Brink’s Cards. De goede voorwaarden zorgden voor enthousiasme over de propositie.

DE VOORWAARDEN ZIJN GUNSTIG EN BRINK’S ONTZORGT ONDERNEMERS. DIT WERKT PRIMA VOOR MIJ!

De pilot verliep verder zeer voorspoedig. De betaalterminals werkten meteen al uitstekend. Na een opstartperiode werken ook de andere processen van dagelijkse bijschrijvingen en facturen zoals ze moeten. Al met al een succes!

Deelname aan pilot Brink’s cards

Toen Brink’s vertelde dat zij voor de ontwikkeling van Brink’s Cards op zoek gingen naar bedrijven die deel zouden willen nemen aan de pilot, bedacht Rob van Dijk zich geen moment. “Uiteraard heb ik wel goed gekeken naar de voorwaarden, daar ben je ondernemer voor. Die waren echter beter dan wat ik had, dus ik werd echt nieuwsgierig. Ik wilde weleens van dichtbij meemaken hoe Brink’s dit nou doet”, vertelt hij.

 

 

Terminals via Brink’s

Brink’s Cards is een betaalservice waarbij de pin- en creditcard betalingen dagelijks worden verwerkt en bijgeschreven. Ook kan je via Brink’s Cards pinterminals kopen of huren. De elektronische betaalterminals voor pin- en creditcardtransacties werden zonder problemen geplaatst.

Facturen en nazorg

In het begin waren er nog wat opstart-problemen. Van Dijk: “In het begin lukte de dagelijkse bijschrijving en verantwoording nog niet helemaal. Heel onhandig was dat, voor de consolidatie van de boekhouding. Gelukkig was dat snel verholpen en loopt het nu gesmeerd. Ook moest ik wennen aan het format van de facturen. Gelukkig heeft Brink’s een goede helpdesk en kwam ik er wel uit.”

Tevreden klant met ideeën

Inmiddels draait Brink’s Cards al vele maanden zonder enig probleem en blijft Brasserie De Steiger ook na de pilotperiode gebruik maken van de dienst. Rob van Dijk: “Ja, het werkt uitstekend en Brink’s heeft een scherpe propositie. Toch heb ik nog wel ideeën voor verbetering. Die ga ik zeker nog delen met mijn contactpersoon van Brink’s. Samen innoveren lijkt me heel mooi, dat is tenslotte waarom ik meedeed met de pilot. Beter een goede buur, dan een verre vriend.”